Geen objecten gevonden

Sterkin

Leidingen, meters, kranen, stoppen, relais, een paar oude schoenen en de stofzuiger. Dat is de gemiddelde meterkast in een notedop. In de meterkast komen talloze kubieke meters gas en water, en honderden Watts de grond uit. Een bron van energie dus voor het hele huis. Echter voor wie op eigen houtje aan de installatie sleutelt óók een bron van gevaar. Daarom kunt u beter een beroep doen op de erkende Sterkin installateur.Veiligheid voor alles.

In het erkenningen register van STERKIN zijn de installatiebedrijven opgenomen die aangetoond hebben dat men beschikt over voldoende vakbekwaamheid. Naast de vakbekwaamheid dient het installatiebedrijf te beschikken over een uitrusting die nodig is om het installatiewerk naar behoren uit te voeren en op te leveren.

Hierbij moet u denken aan meetinstrumenten om installaties op lekdichtheid (uw veiligheid) te testen, de aanwezigheid van de vereiste normen en publicaties om uw installaties zo te ontwerpen dat voldaan wordt aan de eisen ten aanzien van veiligheid en duurzaamheid.

Deel deze pagina